Αποφράξεις-Απολυμάνσεις στη Ραφήνα – 22940 28060

Αποφράξεις στη Ραφήνα – 22940 28060

Για την Αποφράξεις Ραφήνα η εξυπηρέτηση σας είναι η κύρια προτεραιότητα μας και οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής, προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Ότι και αν συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο, οι τεχνικοί μας θα λύσουν το πρόβλημα για σας. Μην προσπαθήσετε ποτέ να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί στην αποχέτευση σας, γιατί μπορεί χωρίς να το θέλετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα και να θέσετε σε κίνδυνο, τη σωματική σας ακεραιότητα.

Παρέχουμε γρήγορες και χαμηλού κόστους και αξιόπιστες υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια, χωρίς να σας αδειάσουν τις τσέπες σας. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μπορούμε να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη λύση στις ανάγκες σας, προσαρμοσμένη στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Η Αποφραξεις Ραφηνα αντιμετωπίζει ξεχωριστά κάθε μας πελάτη και κάθε νέα περίπτωση έκτακτης ανάγκης αποτελεί για εμάς μια καινούργια πρόκληση. Έτσι εξελισσόμαστε και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε τη μέγιστη εξυπηρέτηση, με υψηλή ποιότητα και προνομιακές τιμές.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας είναι υψηλών προδιαγραφών και σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • ριζοκοπτικά μηχανήματα
  • πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού
  • διαγνωστικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας
  • ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα κλπ

Φροντίζουμε, συντηρούμε και ανανεώνουμε συνεχώς όλα μας τα εργαλεία και τα μηχανήματα ώστε ανά πάσα στιγμή να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να στηριχτούμε στην ποιότητα και την αξιοπιστία του εξοπλισμού μας. Στην Αποφράξεις Ραφήνας εκπαιδεύουμε συνεχώς το τεχνικό προσωπικό ώστε να συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, τεχνικές και εξελίξεις του κλάδου των αποχετευτικών συστημάτων και να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα ακόμα και από τους αντίστοιχους τεχνικούς μεγάλων, διεθνών εταιρειών.

Με 40 και πλέον χρόνια στο χώρο των αποχετεύσεων η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ αποτελεί τη ναυαρχίδα του κλάδου μας και προσφέρει την πείρα και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει, στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη των προσδοκώμενων απαιτήσεών σας.
Οι δυσοσμίες και τα μικρόβια που δημιουργούνται εξαιτίας φραγμένων αποχετεύσεων κάνουν πολύ συχνά την εμφάνισή τους. Δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε καθώς εμείς θα δώσουμε ουσιαστική λύση στο πρόβλημά σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής αποτελεσματικότητας υπηρεσίες στη Ραφήνα, πραγματοποιώντας αποφράξεις, αντλήσεις υδάτων και απολυμάνσεις, με την χρήση των πλέον σύγχρονων αντλητικών μηχανημάτων.

Διατηρούμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διατηρήσετε ένα άνετο περιβάλλον διαμονής. Για αποφράξεις και απολυμάνσεις στη Ραφήνα καλέστε μας στο 22940-28.060.

Ανατολικά Προάστια

Γέρακας
Διώνη 
Ανάβυσσος 
Αρτέμιδα
Λούτσα
Κερατέα
Κορωπί
Λαγονήσι
Γλυκά Νερά
Παλλήνη
Παιανία
Ντράφι
Πικέρμι
Ραφήνα
Σπάτα
Σαρωνίδα
Πόρτο Ράφτη
Μαρκόπουλο